Prometna nesreća s dvije poginule osobe

Jučer, 17. kolovoza u 18,30 sati na državnoj cesti D 54 ( Maslenica – Zaton Obrovački) dogodila se prometna nesreća s dvije poginule osobe

Foto: ilustracija
 
Jučer, 17. kolovoza u 18,30 sati na državnoj cesti D 54 ( Maslenica – Zaton Obrovački) dogodila se prometna nesreća s dvije poginule osobe.
Prema rezultatima očevida koji je poduzet u suradnji s županijskim državnim odvjetnikom, nesreća se dogodila kada  66-godišnji vozač osobnog vozila marke Fiat (ZG), krećući se dionicom ceste D-547 iz smjera Obrovca u smjeru Sv.Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska, kojom prilikom dolazi do sudara s osobnim vozilom marke Audi (ZD), kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koje se kretalo iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovački. Nakon sudara osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka se prevrće na krov i udara u betonsko postolje rampe.
U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz osobnog vozila Audi-ja, dvoje djece u dobi od 5 i 9 godina, dok su 49-godišnji vozač i putnik – dijete, kolima HMP-i prevezeni u Opću bolnicu Zadra na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.
U vremenu od 19,40 do 01,10 sati navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet.
U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem osobnog vozila – Fiata zbog izazivanja prometne nesreće s smrtnom posljedicom.
 

Stranica

Izvor

Najnovije